ulu itulau

oloa

O le maketi o le pa'u butyl i le lalolagi na si'itia ia Iulai i le si'itia o tau ma fa'atau atu

I le masina o Iulai 2024, na maua ai e le maketi o le butyl rubber i le lalolagi se lagona faʻaletonu ona o le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga ua le fiafia, faʻatupuina le mamafa i luga o tau. Ua fa'atuputeleina le suiga ona o le si'itia o manaoga i fafo mo le pa'u butyl, fa'ateleina le tauvaga mo sapalai avanoa. I le taimi lava e tasi, na faʻamalosia le faʻaogaina o le butyl i tulaga tau maketi e mafua mai i le maualuga o tau o mea mataʻutia ma le maualuga o tau o galuega ma le maualuga o tau o gaosiga.

O le maketi o le pa'u butyl i le lalolagi na si'itia ia Iulai i le si'itia o tau ma fa'atau atu

I le maketi a Amerika, o le butyl rubber industry o loʻo i luga o se tulaga maualuga, e mafua ona o le siʻitia o tau o gaosiga ona o le siʻitia o le tau o le isobutene, o mea mataʻutia, e taʻitaʻia ai le aofaʻi o tau o maketi. O le si'itia i luga ole maketi pa'u butyl e atagia ai le malosi o le tau e ui lava i lu'itau lautele. Ae ui i lea, o le pito i lalo o le US taavale ma pa'u pisinisi sa feagai ma faigata i le taimi e tasi. A o faʻatau atu ia Iulai e faʻamoemoe e toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻalavelave na mafua mai i osofaʻiga i luga ole laiga o Iuni, na paʻu i lalo 4.97 pasene pe a faʻatusatusa i le masina talu ai. Ole fa'aletonu ole fa'atinoga e fa'afeagai ma le maketi pa'u pa'u fa'amalosi ona o lo'o fa'afaigata le sapalai ona o le fa'alavelave faifaipea o le vaitau o afa a Amerika ma le fa'atupulaia o oloa fa'atau atu. O le si'itia o tau o le gaosiga, fa'alavelave fa'aletonu ma le si'itia o oloa fa'atau atu ua tu'ufa'atasia e fausia ai se fa'ata'ita'iga tau maketi mo le butyl, ma le maualuga o tau o lo'o lagolagoina ai le maualuga o tau mo le butyl e ui lava i faigata i pisinisi tau ta'avale ma pa'u. E le gata i lea, o le faʻaauau pea o le maualuga o tului faiga faʻavae a le Fed, faʻatasi ai ma tau nono i le 23-tausaga le maualuga o le 5.25% i le 5.50%, ua faʻatupuina ai le fefe i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O lenei le mautonu o le tamaoaiga, faatasi ai ma le vaivai o manaoga o taavale, ua mafua ai le le mautonu.
E fa'apena fo'i, o le maketi pa'u pa'u a Saina ua fa'apea fo'i ona iai se fa'atupu fa'aletonu, e mafua ona o le si'itia o le tau o le isobutene i le 1.56% na mafua ai ona maualuga le tau o gaosiga ma fa'atuputeleina fa'aopoopo. E ui i le vaivai o le vaega o taavale ma pa'u i lalo, ae o le manaoga mo le pa'u butyl ua siitia e ala i le siisii ​​o oloa auina atu i fafo, lea na siitia pe tusa ma le 20 pasene i le 399,000 iunite. O lenei si'itaga o oloa auina atu i fafo ua mafua ai le si'itia o le fa'aaogaina i tulaga o oloa o lo'o iai nei. O le ogaoga o le sapalai o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na mafua mai i le Afa o Gami ua matua afaina ai le tafe o oloa i totonu o le itulagi ma faʻalavelaveina ai vaega gaosi oloa autu, ma mafua ai le le lava o le butyl rubber, o le tau o le tau na atili faʻateleina. Faatasi ai ma le pa'u butyl ua le lava sapalai, ua faamalosia tagata auai maketi e sii a latou tauofoga, e le gata e totogi ai le siitia o tau o gaosiga ae faapea foi le faaleleia o tupe faasili i le feagai ai ma le utiuti o sapalai.

https://www.xmxcjrubber.com/xiamen-xingchangjia-non-standard-automation-equipment-co-ltd-rubber-cleaning-and-drying-machine-product/

I le maketi a Rusia, o tau maualuga o le isobutene na mafua ai le maualuga o tau o gaosiga mo le paʻu butyl, lea na mafua ai le maualuga o tau maketi. Ae ui i lea, o manaoga mai pisinisi taʻavale ma paʻu na paʻu i lenei masina aʻo latou tauivi ma le le mautonu o le tamaoaiga. E ui o le tu'ufa'atasiga o tau o le gaosiga ma le vaivai o mana'oga i totonu o le atunu'u e ono i ai se a'afiaga le lelei i le fa'atinoga o maketi, ae o lo'o tumau pea le malosi o le maketi. O lenei vaaiga lelei e tele lava ina lagolagoina e le siʻitia o oloa auina atu i fafo i maketi tetele e pei o Saina ma Initia, lea o loʻo malosi pea le manaʻoga mo le paʻu paʻu. O le si'itia o galuega na fesoasoani e fa'ato'ilalo ai le fa'agesegese o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u, ma fa'amauina ai le si'itia i luga o tau.
O le maketi pa'u butyl e fa'amoemoe e fa'atupulaia i masina a sau, e fa'aosofia e le fa'ateleina o mana'oga mai fale ta'avale ma pa'u i lalo. Aleksej Kalitsev, taʻitaʻifono o le Carmakers 'Council, na taʻua o le maketi a Rusia mo taavale fou na faʻaauau pea ona faʻalauteleina. E ui lava ina faʻagesegese le faʻatupulaia o faʻatauga, ae o loʻo tumau pea le malosi o le gafatia mo le faʻatupulaia. O le vaega o taavale e ulufale atu i le maketi e ala i oloa faaulufale mai tutusa o loʻo pa'ū i se tulaga faʻatauvaʻa. O le maketi o taavale o loʻo faʻateleina le puleaina e tagata faʻaulufaleina mai ma tagata gaosi oloa. Ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasia o mea taua, e aofia ai taumafaiga a le malo e faʻateleina le gaosiga i totonu o le atunuʻu, e faʻamoemoe e mafua ai le faʻaitiitia vave o oloa mai fafo. O itu taua e ono a'afia ai le atina'eina o le maketi fou o ta'avale e aofia ai le fa'atupula'ia faasolosolo malie o le totogi o le lafoai ma le suiga o lafoga o lo'o loma. E ui o nei mea e le o toe mamao ae amata ona i ai se aafiaga tele, ae o le a le iloa atoatoa le aafiaga seia oo i le faaiuga o lenei tausaga po o le amataga o le tausaga a sau.


Taimi meli: Aukuso-16-2024