ulu itulau

oloa

Ua valoia e Pulin Chengshan se siitaga tele o tupe mama mo le afa muamua o le tausaga

Na faasilasila e Pu Lin Chengshan ia Iulai 19th o loʻo valoia le tupe mama a le kamupani i le va o le RMB 752 miliona ma le RMB 850 miliona mo le ono masina e faaiʻu ia Iuni 30, 2024, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 130% i le 160% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2023.

O lenei fa'atupulaia tele o tupe mama e mafua ona o le fa'ateleina o le gaosiga ma le fa'atauina o fale ta'avale i totonu o le atunu'u, o le fa'atuputupula'ia o le mana'oga i maketi i fafo, ma le toe fa'afo'iina o tiute fa'ato'a lafoa'i i luga o ta'avale pasese ma pa'u loli mama e afua mai Taialani. Pulin Chengshan Group e masani ona pipii atu i tekinolosi fou e avea ma malosiaga faʻamalosi, faʻaauau pea le faʻaleleia o ana oloa ma pisinisi pisinisi, ma o lenei taʻiala ua ausia taunuʻuga taua. O lona maualuga o le tau-faaopoopo ma le loloto o oloa matrix ua lauiloa lautele e tagata faatau i totonu ma fafo, faʻaleleia lelei le faʻasoa maketi a le vaega ma fua faʻatatau i maketi vaeluaga eseese, ma faʻapupulaina ai lona tupe maua.

1721726946400

I le ono masina na faaiuina ia Iuni 30, 2024,Pulin ChengshanNa ausia e le vaega le faatauina atu o paʻu o le 13.8 miliona iunite, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 19% pe a faatusatusa i le 11.5 miliona iunite i le vaitaimi lava e tasi o le 2023. E taua le taʻua o ana maketi i fafo na siitia e tusa ma le 21% i lea tausaga ma lea tausaga. , ma fa'atauga pa'u ta'avale pasese na fa'atupula'ia e tusa ma le 25% i lea tausaga ma lea tausaga. I le taimi nei, ona o le faʻaleleia atili o le faʻatauvaʻa o oloa, o le tupe maua atoa a le kamupani ua matua faʻaleleia atili i lea tausaga ma lea tausaga. I le toe tepa i tua i le lipoti tau tupe 2023, na ausia ai e Pulin Chengshan le aofaʻi o tupe maua o le 9.95 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 22%, ma se tupe mama e 1.03 piliona yuan, o se faʻatuputeleina o tausaga taʻitasi e 162.4 %.


Taimi meli: Iul-23-2024