ulu itulau

oloa

O lo'o fa'aleleia e Neste le gafatia e toe fa'aaogaina ai palasitika i le fale gaosi oloa a Porvoo i Finelani

O lo'o fa'amalosia e Neste ana galuega fa'atino i le Porvoo Refinery i Finelani e fa'aogaina ai le tele o mea fa'ameamea e fa'aaogaina, e pei o palasitika otaota ma pa'u pa'u. O le fa'alautelega ose la'asaga taua i le lagolagoina o sini fa'ata'atia a Neste o le fa'alauteleina o le toe fa'aaogaina o vaila'au ma le fa'aliliuina o le Porvoo Refinery e avea ma nofoaga tutotonu mo fofo fa'afouina ma toe fa'aaogaina. E ala i le fa'aleleia atili o lona gafatia e fa'agaoioia le tele o nei meafaitino, o lo'o fa'atino e Neste se sao taua i le suiga i faiga fa'atupu gafataulimaina.

O lo'o fa'aleleia e Neste le gafatia e toe fa'aaogaina ai palasitika i le fale gaosi oloa a Porvoo i Finelani

O le fale fou o lo'o iai i le Neste Porvoo Refinery e aofia ai se nofoaga fa'apitoa e la'u ai uta mo le togafitia o mea fa'asusu. I le uafu o le fale fa'ameamea, o lo'o fau ai e Neste se lima fa'apala'i fa'apipi'iina ma se fa'avevela e taofi ai mea e pei o palasitika otaota ma pa'u pa'u o lo'o tafe, lea e mana'omia ai le vevela e tumau ai le suavai. E le gata i lea, o laina paipa o le a faʻafesoʻotaʻi le uafu i tane teu faʻapitoa e faʻatulagaina mo le sili atu o le faʻafefeteina. Ua fa'apipi'i fo'i e Neste ni vaega e toe fa'aleleia ai le ausa e fa'aleleia atili ai le fa'atonutonuina o fa'aoso a'o fa'agaioiga ina ia mautinoa le tausisia o mana'oga tau si'osi'omaga.
https://www.xmxcjrubber.com/xiamen-xingchangjia-non-standard-automation-equipment-co-ltd-rubber-cleaning-and-drying-machine-product/

O le fa'atulagaina o galuega fou mo le Neste's Porvoo Refinery o lo'o fa'amoemoe e mae'a i le 2024. O le taimi e fetaui ma le fa'aauauina o galuega a Neste o le fa'aleleia o palasitika lapisi suavai, lea o se vaega o le PULSE project ma ua fa'atulaga e mae'a i le 2025. o le fa'aleleia o le a fa'aliliuina mea fa'ameamea toe fa'aaogaina i mea mata'utia lelei mo le palasitika ma fale kemisi. O lenei fa'alauteleina o atina'e ma le fa'aleleia fou o le a faia se sao taua i le lagolagoina o sini fa'ata'ita'i a Neste o le fa'alauteleina o le toe fa'aaogaina o vaila'au ma le fa'alauiloaina o fofo toe fa'aaogaina. Jori Sahlsten, sui peresitene sinia o le faamamaina ma le faʻaogaina o galuega i Neste's Porvoo Refinery, na faʻamamafaina e faʻapea o le liliuina o meaʻai i totonu o le totonugalemu o fofo faʻafouina ma toe faʻaaogaina o se faiga lavelave e aofia ai le tele o laasaga ma fetuunaiga. Ole la'asaga taua ole atina'e lea ole atina'e fou e mafai ai ona fa'agaoioi e fale fa'amamāina le tele ma fa'aauau pea le fa'amama fafaga fafaga. O nei aseta e taua tele e lagolago ai le vaega fou e fa'aleleia, lea o le a mafai ona fa'agaoioia le 150,000 tone o palasitika otaota vai i le tausaga, e tusa ai ma le tautinoga a Neste i le fa'aauau ma le fa'afouina. Neste ose ta'ita'i i le lalolagi atoa i suau'u gafataulimaina ma mea e toe fa'aaogaina. I le fa'aaogaina o tekonolosi fa'aonaponei, o lo'o matou fa'aliliuina otaota ma isi punaoa i ni fofo fa'afouina ma fa'alauiloa le fa'amama ma fa'ata'amilo le tamaoaiga. I le avea ai ma taʻutaʻua i le lalolagi e gaosia suauʻu vaʻalele ma le tiso faʻafouina, o matou foi o se paionia i le atinaʻeina o meaʻai faʻafouina mo polymers ma vailaʻau. O la matou fa'amoemoe o le fesoasoani lea i tagata fa'atau e fa'aitiitia a latou kasa kasa ma saofagā i se lumana'i gafataulimaina.


Taimi meli: Aukuso-22-2024